Etablissement 1880 is gelegen aan de historische markt van Groede, dicht bij de Zeeuwse stranden en het kenmerkende polderlandschap van West-Zeeuws-Vlaanderen.

Na 13 jaar te zijn gehuisvest in het pand waaraan de naam is ontleend, zijn chef/kok Mariëlla Jongman en gastheer Danny Jongman in juni 2015 verhuisd naar de overzijde van het marktplein. Na een intensieve verbouwing van 6 maanden is hier de vertrouwde gemoedelijkheid terug te vinden, in een setting waar gedrevenheid, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan.

 Voor een uitgebreide 1880-ervaring kunt u thans overnachten in een van de twee knusse suites. Wakker worden in het rustige Groede, met een ontbijt in de open keuken of buiten op het tuinterras.

Op deze nieuwe locatie hebben wij onze droom kunnen verwezenlijken. Met behoud van de naam en ons beproefde concept, hebben wij de aanpassingen en uitbreidingen kunnen doen die onze gasten een nóg mooiere ervaring zullen geven. Een unieke beleving, die een unieke herinnering wordt.

 Mariëlla & Danny Jongman